До Харківського комітету захисту України увійшли ОУН та «Українська родина»

Середа, 16 червня 2010, 17:47
Організація Українських Націоналістів та громадська організація «Українська родина» дали згоду на участь в Харківському обласному комітеті захисту України. 16 червня свої підписи під установчою заявою комітету поставили очільники їхніх харківських осередків Микола Старунов та Володимир Коваленко.
До Харківського комітету захисту України увійшли ОУН та «Українська родина»

Таким чином, наразі до Харківського обласного комітету захисту України входять обласні організації Всеукраїнського об‘єднання «Свобода», Всеукраїнського об‘єднання «Батьківщина», Християнсько-демократичного союзу, Конгресу українських націоналістів, Партії «Реформи і порядок», Народного руху України та партії «Наша Україна». Від громадських організацій в комітеті представлені Конгрес української інтелігенції, Молодий народний рух, Товариство відродження Української нації, Організація Українських Націоналістів та «Українська родина».

Нагадуємо, в заяві про створення Харківського обласного комітету захисту України йдеться: «Перед загрозою втрати Україною державного суверенітету маємо згуртуватися задля побудови справді незалежної Української національної держави. Основним мотивом об’єднання має стати невмируще гасло «Україна – понад усе!» Тільки єдність політичних партій, громадських організацій, інтелігенції, територіальних громад, кожного громадянина і всього громадянського суспільства здатна вберегти Україну.

Метою координації наших зусиль є усунення від влади антиукраїнського клану Януковича і забезпечення перемоги на виборах усіх рівнів проукраїнських сил».

В ході робочої наради ХОКЗУ 16 червня також було обговорено підготовку до установчих зборів за зелений референдум, що відбудуться 24 червня.


comments powered by HyperComments