Вбивство в кафе «Норма» розкрито: заарештовані члени ОЗУ

Понеділок, 2 червня 2014, 14:55
Співробітники міліції затримали злочинну групу, яку підозрюють у подвійному вбивстві відомого підприємеця Євгена Слоневського і лікаря Олега Литвинова, вчиненому 9 березня в харківському кафе «Норма».
Вбивство в кафе «Норма» розкрито: заарештовані члени ОЗУ

Організована злочинна група складалася з шести харків'ян, двох одеситів і одного жителя міста Черкаси. Вік зловмисників від 20 до 49 років.

За словами глави МВС України в Харківській області Анатолія Дмитрієва, серед членів злочинної групи є два співробітника правоохоронних органів, а також люди, пов'язані з бійцівським клубом «Оплот».

Затримання злочинців проходили одночасно у Києві, Одесі та Харкові.

В результаті обшуків зі схованок, у тому числі і в інших містах України, правоохоронці вилучили 5 кг вибухівки, велика кількість зброї європейського виробництва, а також кілька сотень боєприпасів.

Правоохоронець зазначили, що ця злочинна група працювала на замовлення з боку однієї людини. Злочину зловмисники здійснювали на протязі року, при цьому п'ять осіб із дев'яти були раніше судимі за грабежі, вбивства і розбої.

Крім того, їх же підозрюють у ряді підпалів автомобілів на території Харкова та вчинення інших тяжких злочинів на території України.

Примітно, що злочинців затримали перед тим, як вони планували виїхати з України на ПМЖ до Росії.

Щодо 6 членів банди обрано запобіжний захід перебування під вартою.

comments powered by HyperComments