Харківський бронетанковий завод був обстріляний з вогнемета Російської Федерації

Неділя, 3 серпня 2014, 15:52
Як повідомляє УНІАН, у Харкові стався вибух на території Бронетанкового заводу, який займається ремонтом техніки для Збройних Сил України та рятувальників.
Харківський бронетанковий завод був обстріляний з вогнемета Російської Федерації

Інцидент стався 3 серпня близько першої ночі. У гуртожитку, який розташований на території підприємства, на підвіконні вибухнув невідомий предмет. Внаслідок вибуху вибиті були вікна. На даний момент на місці інциденту працює слідчо-оперативна група та експерти. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Разом з тим, видання «Медіапорт» пише, що Харківський бронетанковий завод атакували з російського вогнемета

Як розповіла «Медіапорту» прокурор Ольга Чекирда, про вибух у районі бронетанкового заводу в міліцію повідомили близько першої години ночі розповіла «Встановлено, що близько 1.00 невстановленою особою з проїжджої частини вулиці Котлова у місті Харкові зроблений постріл зі зброї малогабаритного реактивного вогнемета МРОА виробництва 2008 Російської Федерації по другому поверху адміністративної будівлі ДП «Харківський бронетанковий завод», - повідомила Чекирда.

Дані про цей іницидент передані в управління СБУ в Харківській області. За інформацією прокуратури з нагляду за додержанням законів у військовій сфері, кримінальне провадження буде відкрито за статтею 258 Кримінального кодексу України – «теракт».

comments powered by HyperComments