Харківщина відгороджується від Росії

Вівторок, 16 вересня 2014, 16:31
З бюджету Харківської області до кінця року виділять більше 3 млн гривень, які підуть на будівництво оборонних споруд на кордоні з Росією, повідомляє сайт «Главное».
Харківщина відгороджується від Росії

 

Про це розповів на засіданні постійної комісії Харківської облради з питань розвитку регіону начальник управління з питань взаємодії з митними органами, прикордонної служби, оборонної і мобілізаційної роботи Харківської ОДА Анатолій Шевцов.

"Програма будівництва оборонних споруд розрахована до 2015 року з фінансуванням у 6 млн грн, причому в  2014 р. з обласного бюджету буде виділено більше 3 млн грн. Ці кошти  будуть спрямовані на інженерно-технічне облаштування окремих ділянок місцевості в прикордонній смузі в шести прикордонних районах Харківської області. Планується вирити протитанкові рови, встановити колючий дріт, різні металоконструкції, облаштувати гелікоптерні майданчики і місця для блокопостів ",- відзначив Шевцов.

За його словами, не йдеться про будівництво великої прикордонної  стіни. "Проект будівництва стіни припускає обгороджування державних меж. Він буде розроблений і реалізований за рахунок держбюджету", - додав Шевцов.

comments powered by HyperComments