На деяких станціях харківського метро чергують посилені наряди міліції

Четвер, 9 жовтня 2014, 13:17
На деяких станціях Харківського метрополітену виставлені посилені наряди міліції. Про це 9 жовтня повідомив журналістів начальник штабу батальйону патрульної служби з обслуговування метрополітену Харківського міського управління Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Плескач. За його словами, необхідність посилених нарядів викликана тим, що в метро останнім часом почастішали випадки затримання людей, які везуть зброю. Найчастіше озброєних пасажирів затримують на станціях "Пролетарська", " Проспект Гагаріна" і "Південний вокзал». Інформує «Статус Кво».
На деяких станціях харківського метро  чергують посилені наряди міліції

 

За словами Плескача, цього року в пасажирів вилучили 5 гранат, два пістолети "ПМ", близько 500 патронів, два патрони калібром 23 мм для зенітки, два тубуси від гранатомета, 450 г тротилу. "Це небувалий для нас наплив озброєних пасажирів (батальйон був створений в 2008 р.). Йдеться про незаконний обіг зброї. Його везуть люди, які повертаються із зони АТО, військовослужбовці  і прості громадяни. На небезпечних станціях вводимо чергування  двох співробітників, додаткових патрулів", - повідомив Плескач.

Він також розповів, що за 9 місяців в метро розкриті 175 кримінальних правопорушень. Було виявлено також 175 грамів конопель, 20 грамів опію, сім саморобних ножів, три нунчаки, дев'ять кастетів. У метро затримали 22 чоловік, які ховалися від слідства. За вчинення адміністративних порушень в метро, притягнули до відповідальності 4 тис. 252.

comments powered by HyperComments