Президент України прибув з робочим візитом до Харкова

Субота, 11 жовтня 2014, 14:37
Петро Порошенко приїхав на завод імені Малишева. Там він проінспектував роботу підприємства і йому продемонстрували бойовий танк "Оплот" у дії. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
Президент України прибув з робочим візитом до Харкова

 

У зустрічі взяли участь перший заступник гендиректора "Укроборонпрома" Сергій Пинькас, генеральний директор заводу імені Малишева Микола Бєлов і керівництво Харківської області.

Президент оглянув бойову техніку - харків'яни її могли бачити на день Незалежності України. Тоді на невеликій виставці біля ОСК "Металіст" представили п'ять військових машин - чотири бойових і медичну. Всі машини зроблені на ДП "Завод ім. Малишева" і "Харківське КБ з машинобудування Морозова" (ХКБМ).

Після огляду цехів підприємства Петро Порошенко поспілкувався з працівниками заводу імені Малишева у форматі питання-відповідь.

"Завод забезпечує технікою наших бійців в зоні АТО, вони захищені. Ми підвищуватимемо потужності підприємства. Ви здійснюєте трудовий подвиг під час вітчизняної війни 2014 року за незалежність і суверенітет. Волонтери привозять бійцям одяг і продукти, але танками допомогти вони не можуть. Україна займає перші місця в оборонному комплексі. Ми повинні працювати не лише на Україну, але і на весь світ. Ваша праця дала надію, друге життя, друге дихання. Ми не припустимо, щоб Харків став фронтовим містом", - звернувся Петро Порошенко до співробітників заводу імені Малишева.

comments powered by HyperComments