Порошенко пообіцяв, що замовлення на заводі ім.Малишева будуть рости

Субота, 11 жовтня 2014, 17:23
Президент України Петро Порошенко оглянув виробничі потужності заводу і зразки його продукції - сучасний танк "Оплот", модернізовані БТР-Е і БТР- 4 МВ і інші види бронетанкової техніки. Інформує сайт «Об’єктив-новини».
Порошенко пообіцяв, що замовлення на заводі ім.Малишева будуть рости

 

Як повідомляє прес-служба Глави держави, на виробничій нараді з Президентом за участю віце-прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і представників"Укроборонпрома" керівництво заводу імені В. А. Малишева представило графіки ремонту і випуску нових машин, поділилося виробничими потребами заводу. Обговорювалися питання інвестицій для розробки нових моделей і відкриття додаткових замовлень.

У своєму виступі перед працівниками заводу Президент подякував трудовий колектив за вклад в зміцнення обороноздатності країни, підняття престижу української оборонної промисловості, за збереження традицій.

"Ви рятуєте життя українських бійців на фронті", - відзначив, звертаючись до робітників, Петро Порошенко.

Президент особливо подякував колектив підприємства за рішення перейти на тризмінний робочий графік, що дозволило збільшити обсяги виробництва.

"Зараз уся країна допомагає військовим, але волонтери не можуть привезти танки і БТР, тому спасибі за ваш командний дух", - сказав Президент.

Глава держави відзначив, що техніка, яку робить Завод імені Малишева, є найсучаснішим виглядом бронетанкової зброї у світі. Президент завірив в тому, що кількість замовлень на підприємстві буде рости, і вже в наступному місяці завод випустить рекордну кількість продукції.

Нині ДП "Завод ім. В.А.Малишева" робить танки БМ "Оплот", проводить капітальний ремонт танків Т- 64 і відновний ремонт танків БМ "Булат". Крім того, на заводі освоюється виробництво машини «Дозор-Б».

comments powered by HyperComments