Порошенко про зустріч з Путіним, яка планується в Мілані: "Я не чекаю, що це будуть легкі переговори"

Субота, 11 жовтня 2014, 17:40
Президент України Петро Порошенко прогнозує складні переговори з Президентом РФ Володимиром Путіним наступного тижня в Мілані. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
Порошенко про зустріч з Путіним, яка планується в Мілані: "Я не чекаю, що це будуть легкі переговори"

 

"Через 6 днів в Мілані у мене буде зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Володимировичем Путіним. Разом з лідерами європейських країн: канцлером Німеччини, прем'єр-міністром Італії, прем'єр-міністром Великобританії, лідерами Європейського Союзу. Ви знаєте, я не чекаю, що це будуть легкі переговори. Мені не звикати, у мене величезний досвід проведення складних дипломатичних переговорів. Але я оптиміст", - сказав Порошенко на зустрічі з активом Харківської області.

 

Він також висловив переконання, що, врешті-решт, усі пункти його мирного плану з врегулювання ситуації на Донбасі будуть виконані.

Раніше прес-секретар президента України Святослав Цеголко повідомив агентство "Інтерфакс-Україна", що керівництво України вперше запрошене на саміт ASEM (ASEM - Asia - Europe Meeting), який пройде 16-17 жовтня в Мілані.

Він проінформував, що в рамках цього саміту заплановано ряд зустрічей у багатосторонньому форматі.

Заступник голови адміністрації президента України Валерій Чалий припустив, що у рамках саміту в Мілані може відбутися зустріч глав держав в "нормандському форматі" (Україна, РФ, Франція, Німеччина). "Не виключаємо, що наступна зустріч саме в нормандському форматі може пройти в Мілані 16-17 жовтня", - повідомив Чалий.

comments powered by HyperComments