У Харкові розвантажені перші 10 машин з гуманітарною допомогою

Середа, 29 жовтня 2014, 21:35
Сьогодні в Харкові були розвантажені перші 10 машин гуманітарної допомоги з Німеччини. Ця гумдопомога була надана відповідно до домовленостей між канцлером ФРН Ангелой Меркель і Президентом України Петром Порошенком.
У Харкові розвантажені перші 10 машин з гуманітарною допомогою

 

Процес розвантаження машин координував голова ДСНС України Сергій Бочковський, повідомляє прес-служба держслужби з НС, передає 24 daily.net.

"Сьогодні представники Суспільства Червоного Хреста в Україні разом із співробітниками ДСНС України прийняли гуманітарну допомогу для подальшого розподілу", - повідомив Голова ДСНС України.

Німеччина передала Україні усе необхідне від теплого одягу і медикаментів до побутової техніки.

Він відзначив, що до складу гуманітарної допомоги увійшла побутова техніка, устаткування, медикаменти, одяг і інші речі першої необхідності. Вантаж зараз розміщений на складах, які знаходяться поряд з майбутнім транзитним містечком, щоб потім відразу передати його жителям зі сходу України. Пізніше в місто прибудуть ще 15 машин з гуманітарною допомогою.

"Особливість цього вантажу полягає в тому, що Німеччина надає українській стороні усе необхідне технічне устаткування для побудови трьох транзитних пунктів зі збірних будинків для короткострокового проживання в них людей, які тимчасово переміщаються з районів проведення АТО, а також забезпечить їх усім необхідни: від теплого одягу і медикаментів до побутової техніки", -сказав Сергій Бочковський.

comments powered by HyperComments