На Зміївську ТЕС доставили перше південноафриканське вугілля

Понеділок, 3 листопада 2014, 20:46
Перша партія південноафриканського вугілля доставлена на Зміївську ТЕС (Харківська обл.). Про це повідомило держпідприємство "Укрінтеренерго". Повідомляє "Статус кво".
На Зміївську ТЕС доставили перше південноафриканське вугілля

 

"30 жовтня завершено розвантаження першого судна з Південно-африканської Республіки Scotian Express з вугіллям антрацитової групи об'ємом 84 тис. 205 тонн і розпочато відвантаження вугілля Зміївської ТЕС. Усього на Зміївську ТЕС буде поставлено 50 тис. т вугілля, на Трипільську ТЕС - 34,205 тис. т", - говориться в повідомленні. Станом на 3 листопада на Зміївській ТЕС розвантажений 51 напіввагон (близько 3,5 тис. т) першої партії вугілля і очікується відправка другої партії вугілля в такому ж об'ємі.

 4-5 листопада планується відправка ще декількох партій вугілля. Надалі вугілля постачатиметься партіями по 50-55 напіввагонів.

31 жовтня прибуло і поставлено під розвантаження друге судно MBA Future з ЮАР з 79 тис. т вугілля. Вивантаження судна планується завершити сьогодні, 3 листопада. Очікувана дата прибуття з Південноафриканської республіки третього судна Bottiglieri Challenger з 85 тис. тонн вугілля - 9 листопада. Четверте судно MBA Rosaria вийшло з порту Ричардс-бей і спрямовується в Україну.

 

comments powered by HyperComments