У справі по злітній смузі поставлена крапка – ректор зооветакадемії програв (відео)

Субота, 24 січня 2015, 10:52
Ректор зооветакадемії програв суд активістові, жителеві Малої Данилівки Сергію Грицаєнку. Про це сам Грицаєнко написав на своїй сторінці у Фейсбук.
У справі по злітній смузі поставлена крапка – ректор зооветакадемії програв (відео)

За словами Грицаєнка, скандально відомий керівник зооветакадемії, на ділянці якої влітку минулого року звели посадкову смугу для гелікоптерів (поблизу з Росією), справу свою в суді програв. Засідання пройшло у відкритому форматі 22 січня 2015 року у зв’язку з позовом Валерія Головка до Сергія Грицаєнка, співвідповідач Facebook Corporate Office, про"Спростування недостовірної інформації».

Суд вирішив: відмовити у задоволенні позову Головка В.О. до Грицаєнка С.В.

Йдеться про злітну смугу, яку Сергій Грицаєнко побачив на землях учгоспу зооветакадемії в кінці літа минулогороку. Про що і написав на своїй сторінці у Фейсбук, при цьому додав, що якраз в цей час ведуться активні навчання російських десантників на російсько-українській межі, до якої 20 км, а ректор Головко член партії регіонів, до того ж поставляв титушек на антимайдан. Правоохоронці інформацію перевірили і підтвердили - смуга існує, проте, за незнанням і необачністю, будував її не Головко, а деякий бізнесмен для власного спортивного літачка. Ректор вимагав від Грицаєнка спростувати інформацію і заплатити моральний збиток в 50 тисяч грн, проте суд програв.

comments powered by HyperComments