Ігор Балута запропонував громадським організаціям Харкова приєднатися до охорони мостів

Субота, 31 січня 2015, 18:29
Сьогодні, 31 січня, відбувся Всеукраїнський збір громадських організацій і самооборон міст і селищ України, на якому губернатор Харківської області Ігор Миронович Балута запропонував представникам громадських організацій підключатися до охорони мостів на території регіону. Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.
Ігор Балута запропонував громадським організаціям Харкова приєднатися до охорони мостів

Із слів голови ХОДА, під контроль на сьогодні були узяті 38 найбільш важливих мостів Харківської області з трьох сотень об'єктів.

Мости, які вже узяті під охорону є життєво важливими об'єктами регіону і проведення успішної диверсійної акції на них може привести до «ситуації колапсу» на Харківщині або ускладнити рух державного значення. Проте губернатор відзначив, що з кожним днем число об'єктів, які охороняються, зростає.

"Є певні складнощі в тому, щоб узяти під охорону усі мости в регіоні, оскільки необхідно притягнути для цього велику кількість людей. Для організації караульної служби необхідно не менше шести патрульних на об'єкт. Ми працюємо над цим питанням. Робота ця нова для нас, але ми вже знаємо, що треба робити", - пояснив Ігор Миронович на зборі громадських організацій і самооборон.

Окрім цього, на Південній залізниці посилили перевірки залізничного полотна в три рази, з метою зниження можливості закладки бойових зарядів на лінії.

Незважаючи на заходи, що проводяться владою, в регіоні все ж залишається одна трудність - нестача людей, здатних організувати охорону стратегічно важливих об'єктів Харківської області.

"У нас дійсно бракує особового складу для організації цієї роботи в повному об'ємі. Мені б хотілося, щоб ви підключилися до цієї роботи", - звернувся губернатор до представників громадських організацій і самооборони.

 

comments powered by HyperComments