Волонтера Віктора Трубчанова було нагороджено медаллю (фото)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 23 березня 2015, 15:49
22 лютого під час недільного віча волонтер і громадський активіст Віктор Трубчанов був нагороджений медаллю за свою діяльність.
Волонтера Віктора Трубчанова було нагороджено медаллю (фото)

Нагороду йому вручив представник Слобожанського козачого осередку. «Віктор протягом цих років живе Україною, живе волонтерством, живе Майданом. Він організував волонтерську групу «Південний пост» на Південному вокзалі», – зазначив він.

«Південний пост» Трубчанов організував з власної ініціативи. Його волонтери на Південному вокзалі опікуються військовими, які приїжджають із зони АТО, забезпечують їх харчуванням, тимчасовим житлом, квитками тощо. «Я вважаю, що ця нагорода, – не моя, –  розповів Віктор Трубчанов, – вона наша. Тих людей, які разом зі мною не спали, не доїдали і робили цю справу. Їй місце буде на Південному пості, на прапорі України».

«Віктор Трубчанов – це насправді людина-подвижник, – розповіла Вікторія Склярова, – він дуже добра людина, чудовий менеджер, дуже скромний. Ми дуже добре знаємо, що там на Південному вокзалі був міліцейський «бєспрєдєл». І я знаю бійців, які їхали додому і попали під несправедливе ставлення міліціонерів. Від них, наприклад, вимагали грошей. Було багато інших неприємностей. Дуже добре, що Віктор створив такий куточок миру, куточок затишку для бійців, які просто з передової їдуть додому».

comments powered by HyperComments