На Привокзальній площі пройшов благодійний концерт (фото)

Юлія Гуш  |  Субота, 28 березня 2015, 17:18
27 березня на Привокзальній площі відбувся благодійний концерт та аукціон в підтримку українських військових.
На Привокзальній площі пройшов благодійний концерт (фото)

Імпровізована сцена була встановлена прямо напроти Південного вокзалу. На ній виступили виконавці з клубу Візбора, харківський музикант Борис Севастьянов, шкільний хор тощо. Відзначились також харківські поети, які зачитали свої вірші.

«Головна мета цього концерту, – показати людям, що спільного в нас набагато більше ніж того, що нас роз’єднує, – розповів організатор концерту, координатор «Південного посту» Віктор Трубчанов, – це найголовніша мета. І друге – це збір коштів на те, щоб «Південний пост» міг працювати і допомагати воїнам АТО, які проїжджають повз наше місто».

Також під час концерту відбувся благодійний аукціон. Всі виручені з нього кошти підуть на забезпечення роботи «Південного посту», який розміщується на Південному вокзалі. Люди з цієї групи допомагають українським військовим, забезпечуючи їх харчуванням, тимчасовим житлом, квитками тощо.

«У нас є своє місце, – продовжив Віктор Трубчанов, – у нас є чай, кава, є перші та другі страви. Є у нас кімната, де військові можуть переночувати. Є у нас екскурсійні автобуси, які дають можливість показати їм місто. У нас хлопці, які їдуть у відпуску чи взагалі по демобілізації, мають можливість отримати подарунок для своїх діточок».

 

comments powered by HyperComments