На «Турбоатомі» підвищили зарплату

Вівторок, 28 квітня 2015, 10:07
Середній оклад за місяць у працівників завод «Турбоатом» у першому кварталі цього року був 5 тис. 14 грн, у робітників на виробництві - 6 тис. 567 грн. Зарплата зросла на 4%, якщо порівняти з першим кварталом 2014 р.
На «Турбоатомі» підвищили зарплату

Такі дані знаходяться на сайті заводу. Як відзначили представники підприємства, в середньому за 1 квартал на заводі працювало 5 тис. 205 людей, у тому числі працівники виробництва - 5 тис. 152 чол., з них: робітники - 3 тис. 303 чол. (64,1%) службовці - 1 тис. 849 чол. (35,9%).

З початку року завод зробив чимало продукції як для України, так і для інших держав світу. Мова йде і про обладнання  для тепло- та атомних електричних станцій, і про установки для гідравлічних станцій. Подібна продукція була відвантажена до Екібастузької електростанції, що у Казахстані, до Новосибірської електростанції, що в Росії, до Інгурійської, що у Грузії, до Південно-Української АЕС, Зміївської ТЕС, Трипільської ТЕС, сімнадцятої Дніпровської ГЕС, третьої Дністровської ГАЕС, сьомої Кременчуцької ГЕС.

На переозброєння технічне завод витратив більше 4 мільйонів гривень. Подбало підприємство і про соціальні питання, виділивши  більше 2 мільйонів гривень. Загалом за перший квартал завод від продажу продукції отримав майже 690 мільйонів гривень доходів, а це на 27% більше, ніж минулого року в такий самий період.

 

comments powered by HyperComments