У Харкові напали на оператора ОТБ

Вівторок, 12 травня 2015, 17:46
Правоохоронці Харкова проводять перевірку за фактом пошкодження апаратури працівника місцевої телерадіокомпанії ОТБ Олександра Лагутина.
У Харкові напали на оператора ОТБ

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ) з посиланням на сайт ГУ МВС України в Харківської області.  Як повідомляла «Телекритика», 9 травня в меморіалі Слави в Харкові, де продовжувалися урочистості до дня Перемоги, під час словесних конфліктів ветеранів з активістами проукраїнських організацій представник «Східного корпусу» В'ячеслав Дуда вибив відеокамеру з рук оператора обласного телеканалу.

Тоді пан Дуда відзначив, що сплутав оператора з представником сепаратистського каналу.  «Мені здалося, що це – оператор «Анна Ньюз». Я готовий вибачитися », - додав активіст.

«За попередніми даними, жоден з працівників роти патрульної служби міліції особливого призначення «Східний корпус» не має жодного відношення до даної події. Інформація про вказаний факт внесена працівниками Дзержінського райвідділу міліції в Журнал єдиного обліку кримінальних правопорушень. Правоохоронцями буде проведена ретельна перевірка повідомлення, результати якого найближчим часом будуть опубліковані в засобах масової інформації», - повідомили в міліції.

comments powered by HyperComments