В Муніципалці оселяться одеські голуби

Вівторок, 9 червня 2015, 14:13
9 червня о 18.00 в Харківській муніципальній галереї відкриється виставка «Пташиний bizarre». Експозиція складеться з робіт одеситки Наталії Мариненко. Передає сайт "Восточний дозор".
В Муніципалці оселяться одеські голуби

За словами кураторів Муніципальної галереї, виставка «Пташиний bizarre» - це відображення сучасного світу. Виставку зібрали з керамічних творінь  художниці. У кожного голуба -  певна поза, за допомогою якої зображено певну життєву ситуацію, в яку може потрапити сучасна людина.  

Художниця відзначає, її твори всі у натуральному розмірі. Так вони є більш реалістичними.

На виставці будуть не тільки роботи з кераміки, а ще і 3d-відео від Дмитра Докунова і Іллі Петрова.

Наталія Мариненко – художниця Одеси. Вона брала участь у понад двадцятьох експозиціях.  Її творіння до вподоби київським і одеським глядачам. Концепції  її експозицій незвичайні і зрозумілі сучасному городянинові.

Побачити «Пташиний bizarre» городяни зможуть в Харківській муніципальній галереї дев’ятого червня о 18.00. Виставку можна відвідати до 22 червня. Вхід – безкоштовний.

У галереї VOVATANYA в червні експонується виставка робіт Михайла Жукова. А в галереї «Come in» проходить остання в поточному сезоні виставка «Духи і тварюки в чорній траві», що об'єднала роботи Ганни Бекерської, Ксенії Платанової і Наді Полевич.

comments powered by HyperComments