Клопотання Воржеїнової про амністію суд не захотів розглядати

Середа, 17 червня 2015, 13:03
Медсестра Ольга Воржеїнова, незважаючи на вирок суду, продовжує залишатися на волі. Сьогодні вона була присутньою на засіданні Дзержинського райсуду, де повинно було бути розглянуто її клопотання про амністію.
Клопотання Воржеїнової про амністію суд не захотів розглядати

Дзержинський районний суд Харкова 17 червня відмовився розглядати клопотання про амністію Ольги Воржеїнової і порекомендував звернутися з цим клопотанням в Орджонікідзевський суд Дніпропетровської області.

Адвокат Воржеїнової у черговий раз заявив про невинність своєї підзахисної. Також, на думку адвоката, Дзержинський райсуд уповноважений розглядати клопотання про амністію.

Як заявили журналістам в прокуратурі, питання виконання покарання лежить у сфері відповідальності Державної виконавчої служби.

13 квітня під час масових акцій в центрі Харкова проросійська активістка, медсестра з Чугуєва Ольга Воржеїнова била ногами скривавленого чоловіка на сходинках харківського метро.

Воржеїновій висувають ч. 2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає до чотирьох років в'язниці.

9 лютого Дзержинський районний суд Харкова засудив Воржеїнову до 1.5 років колонії. Під час судового засідання О. Воржеїнова підписала відмову від застосування до неї амністії.

comments powered by HyperComments