В «Indie» пройшов благодійний концерт (фото)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 30 червня 2015, 23:34
30 червня в Незалежному культурному центрі «Indie» відбувся благодійний концерт в підтримку родин загиблих українських бійців.
В «Indie» пройшов благодійний концерт (фото)

В концерті взяли участь такі виконавці, як Marinita (вокал, фортепіано), Орхан Агабейлі (перкусія), Ігор Закус (бас), Денис Мороз (гітара, губна гармоніка). Відвідувачі мали нагоду познайомитися з авторськими композиціями у виконані цих музикантів, а також почути українську, сефардську, азербайджанську, ромську та латиноамериканську музику в авторському аранжуванні. Концерт відбувся в межах проекту «Мистецтво толерантності», спрямованого проти ксенофобії та дискримінації в Україні

Борис Захаров, керівник проекту: «Цей проект ми започаткували ще 2007 році. Це кампанія проти ксенофобії в Україні. Вона має три напрямки. Перший – це моніторинг проявів ксенофобії і дискримінації в країні. Ми видаємо аналітичний звіт злочинів на ґрунті ненависті кожен рік. Другий – це правова допомога безпосередньо жертвам дискримінації. А третій – мистецький. Ми організували фестиваль, влаштовуємо концерти як в Україні, так і за кордоном, на якому виступають представники такої течії як «Global Music», яка поєднує різноманітні культурні традиції в музиці. Такі концерти вже відбувалися і в Києві, і Харкові, і в Львові, і в Криму ще до окупації».

Під час концерту були зібрані кошти, які підуть на підтримку родин загиблих українських військових. 

comments powered by HyperComments