У Харкові розгорнулися «рекламні війни»?

П'ятниця, 25 вересня 2015, 16:09
У місті нищать рекламу всіх конкурентів Кернеса. Наприклад, нещодавно підпалили банер «Нашого краю», а потім конфіскували рекламні щити у Родзинського.
У Харкові розгорнулися «рекламні війни»?

Здається, що у Харкові розгорнулися «рекламні війни». Кандидати у мери нарікають, що зовнішня реклама піддається атакам з боку невідомих людей.

Так один з таких випадків нещодавно трапився в районі ринку «Барабашово». 24 вересня десь о пів на другу  дня рятувальникам повідомили, що навпроти будинку 156 по вулиці Якіра палає рекламна розтяжка політсили «Наш край». Погасили вогонь за допомогою бригади пожежників ринку ще до приїзду рятувальників. Відомо, що обличчям цієї політсили у Харкові є Фельдман, який раніше заявив, що не виключає своєї участі у мерській кампанії.

Того ж дня про зникнення своїх агітаційних плакатів повідомив інший кандидат на посаду мера Анатолій Родзинський. За словами його агітаторів, кілька людей вилучили агітплакати об’єднання «Народний контроль», які були встановлені на пр. Гагаріна. За цим фактом Родзинський написав заяву у міліцію.

comments powered by HyperComments