Справа шита білими нитками. Михайло Гагаркін розповів про обшук у власній квартирі

П'ятниця, 25 вересня 2015, 18:37
Так представникам ЗМІ перший заступник начальника фіскальної служби Харківщини Михайло Гагаркін прокоментував відкриття прокуратурою кримінального провадження за статтею - зловживання службовим становищем.
Справа шита білими нитками. Михайло Гагаркін розповів про обшук у власній квартирі

За словами Михайла Гагаркіна, ще не встигли заповнити протокол обшуку, як уже в усіх харківських ЗМІ була інформація, що у мене проходять обшуки. «Просто йде замовлення, щоб я пішов», - переконаний Гагаркін.

При цьому М. Гагаркін наполягає, що йому ні в чому себе попрікнути. За його твердженням, він, перебуваючи на посаді, виконав завдання, які поклала на нього держава, наповнив бюджет Харківщини, показники. Він каже, що готовий відповідати перед Україною.

Гагаркін вважає, що відкриття кримінального провадження політично мотивували люди старої системи.

«Я прийшов з бізнесу і прекрасно розумію, що ми повинні жити по-новому, однак стара, роками вибудована система не хоче мінятися, для цього потрібні зусилля всіх гілок влади», - запевнив Гагаркін.

Також Гагаркін розповів, що після вступу на посаду в.о. начальника фіскальної служби 22 січня поточного року, йому не дозволили призначати нових заступників, ні свою міліцію, ні свою службу внутрішньої безпеки.

«Це система. Наприклад, представлення на мене губернатор не підписав. Він також не підписав і документ на Яковлева. Київ не дав мені призначити жодного заступника. Ми не враховуємо Ігора Репншка – це призначення проходило за другим відомством», - розповів він.

Нагадаємо, 25 вересня правоохоронці провели обшук у помешканні Михайла Гагаркіна.

Раніше "Варта" писала, що Гагаркін замовниками компромату на нього вважає керівництво ГУ ГФС в Харківській області.

 

comments powered by HyperComments