У Першій столиці стартувала величезна виставка сільського господарства «AGROPORT-2015»

Четвер, 15 жовтня 2015, 18:06
Близько півсотні експертів, серед яких представники Світового банку, Банку реконструкції та розвитку та ООН, а ще майже п’ять тисяч учасників. У Харкові розпочався найвеличезніший захід східного регіону «AGROPORT – 2015», на котрому зібралися аграрії з усіх областей України, аби налагодити співпрацю та поділитися досвідом з колегами в різних галузях сільського господарства.
У Першій столиці стартувала величезна виставка сільського господарства «AGROPORT-2015»

Після урочистої церемонії перерізання символічної стрічки форум відкрили губернатор Харківщини Ігор Райнін та Олександр Ярославський,президент і власник групи DСН.

Губернатор Харківщини підкреслив, що «AGROPORT - блискучий майданчик і якісний інструмент для залучення інвестицій в регіон. А також прекрасний приклад ефективного державно-приватного партнерства.»

Олександр Ярославський, який, як відомо, останнім часом активно займається різними проектами, спрямованими на популяризацію економічного потенціалу України у світі, побажав учасникам Форуму продуктивної роботи і втілення досягнутих на цьому майданчику домовленостей в конкретні результати. «Для мене AGROPORT - це можливість, передусім, не зупиняючись говорити про Харків. За Євро- 2012 повинні йти інші проекти, які нагадуватимуть світу про інвестиційні можливості моєї рідної Харківщини і України», - сказав Ярославський.

Як повідомили організатори, у рамках AGROPORT – 2015 пройдуть 23 заходи, у рамках яких виступить 130 спікерів з різних країн.

Aграрна виставка, що проводиться у рамках оголошеного ООН «Міжнародного року грунтів», триватиме 3 дні и завершиться  показом можливостей вітчизняної сільгосптехніки в рамках AGRO DRIVE Show.

 

comments powered by HyperComments