В межах Майстерні громадських ініціатив активісти обмінювалися власним досвідом (фото)

Юлія Гуш  |  Субота, 7 листопада 2015, 23:03
7 листопада в межах Майстерні громадських ініціатив відбулися панельні дискусії, під час яких активісти обмінювалися досвідом роботи.
Майстерня громадських ініціатив

Захід відбувся в Чорнобильській історичній майстерні. В його межах проходили панельні дискусії, під час яких громадські активісти мали можливість поділитися цікавою інформацію та обмінятися досвідом. Наприклад, того дня пройшли дискусії на такі теми, як «Розвиток громадської організації: в пошуках ефективності», «Креативні стратегії в івентменеджменті ІІІ сектору», «Ефективний соціальний піар: як зробити організацію помітною в ЗМІ» та «Реєстраційні дії громадських організацій».

«Сьогодні в переддень Ярмарку громадських ініціатив ми проводимо захід не для широкого загалу харків’ян, а для громадських організацій, – розповіла Олександра Цимбал, організаторка даного заходу, – і мета, яку ми собі ставили, ідея, з якою ми зробили цей захід  полягає в тому, щоб організації могли між собою поспілкуватися, обмінятися досвідом та здобути для себе якусь інформацію, яка буде корисна для їх інституційного розвитку. Це планування, робота зі ЗМІ, реєстраційні дії. В кожній організації, якщо вона росте, розвивається, здобуває якусь компетенцію,  в неї вимальовуються конкретні проблеми, з якими вона зіштовхуються. В більшості випадків ці проблеми однакові. І от сьогодні було таке завдання – проговорити ці проблеми і поділитися варіантами їх вирішення».

А завтра відбудетеся, власне, сам Ярмарок громадських ініціатив «Соціальний Vitamin-В». Захід проходитиме в ЄКЦ «Бейт Дан» з 12.00. В його межах проводитимуться різноманітні майстер-класи, презентації та квести. Завершиться ярмарок показом показ фільму від Docudays UA.

comments powered by HyperComments