Суд вирішив залишити Ружанського під вартою

Середа, 10 лютого 2016, 20:43
Суд задовольнив клопотання прокурора про продовження терміну утримання під вартою Олександру Ружанському.
Суд вирішив залишити Ружанського під вартою

Рішенням суду Краматорська від 10 лютого А.Ружанський проведе в СІЗО ще 60 днів. Наступне засідання суду відбудеться 16 лютого.

Суддя залишає А.Ружанського під вартою, оскільки він звинувачується за ч.4 ст. 296 УК України. На думку судді, підсудний може ховатися від суду, а також чинити тиск на потерпілого.

Сам обвинувачений вважає справу відносно його сфальсифіковано військовою прокуратурою, якій патріоти заважають займатися корупцією.

«У Артемівському СІЗО у сфабрикованій справі сидить Герой України прикордонник Віктор Кончук, який затримав російського майора Старкова з машиною боєприпасів», - розповів А.Ружанський журналістам під час перерви судового засідання.

Як повідомив кореспондент "Восточного" місцеві жителі, бюджетників, які прийшли підтримати потерпілого, зганяли на суд під загрозою звільнення.

Нагадаємо, в звинувачувальному акті прокурор інкримінує А.Ружанському замах на вбивство. Потерпілий пред'явив новий позов про відшкодування збитку і вимагає 10 тисяч гривен за моральний збиток.

Нагадаємо також, що раніше А. Ружанський звинуватив співробітника військової прокуратури Костянтина Кулика в корупції. Також А. Ружанський повідомив, кому заважав батальйон "Торнадо", усі бійці якого були заарештовані за неправдивими звинуваченнями.

 

 

comments powered by HyperComments