У Харкові відкриють «Хакатон-1654», що буде відправною точкою проекту «Kharkiv StartUp Factory»

Четвер, 18 лютого 2016, 14:37
19-го лютого о 14:00 відбудеться відкриття «Хакатон-1654», що стане відправною точкою комплексного проекту «Kharkiv StartUp Factory».
У Харкові відкриють «Хакатон-1654», що буде відправною точкою проекту «Kharkiv StartUp Factory»

Оганізаторами проекту виступають Департамент з підвищення конкурентноспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації, Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського, Харківський національний університет радіоелектроніки, KarazinStartups та Громадська Спілка Kharkiv IT Cluster, основною метою якої є розвиток середовища для технологічного бізнесу у Харківському регіоні.

Хакатон відбудеться на базі Харківського націального економічного університету ім.Семена Кузнеця, за адресою: пров. Інженерний, 3, лекційний корпус, 1 поверх, спортивна зала  та триватиме півтори доби: з 14:00 19 лютого по 22.00 20 лютого.

Брати участь у Хакатоні можуть як IT-спеціалісти, так і маркетологи, мендежери, юристи (молодь віком до 35 років).

Учасникам Хакатону будуть запропановані 3 кейси (напрями), пов’язані з підвищення конкурентноспроможності Харківщини та забезпеченням її сталого розвитку.

Протягом заходу команди учасників повинні розробити та винести на розгляд суддівської колегії своє бачення реалізації поставлених завдань з використанням ІТ-технологій.

Судді - спеціалісти з Силіконової долини, ментори-експерти - підприємці та представники провідних українських (і не тільки) компаній.

Переможці Хакатону будуть нагороджені грамотами та подарунками від наших партнерів, до числа яких належать: EPAM, Microsoft Ukraine, Startup.Network, Юридична компанія ILF.

 

comments powered by HyperComments