У Харкові в п'ятий раз виберуть Miss Kharkiv International

Неділя, 20 березня 2016, 13:23
29 березня в Харкові вже традиційно пройде унікальний для України фестиваль краси Miss Kharkiv International, в якому беруть участь представниці національно-культурних об'єднань міста, а також іноземні студентки, які навчаються в харківських вишах.
У Харкові в п'ятий раз виберуть Miss Kharkiv International

Метою проекту є презентація всього різноманіття і багатства НКО Харкова, розкриття теми толерантності в суспільному житті. У цьому неординарному конкурсі дівчата різних національностей зможуть не тільки показати себе, а й відкрити для глядачів свою країну і культуру свого народу. Їм допоможуть в цьому професійні режисери, хореографи і балетмейстери.

Дівчата дефілюють в національних костюмах і вечірніх сукнях і демонструють свої творчі здібності. Поза конкурсом учасниці також готують номер-презентацію рідної країни, який не оцінюється.

Організатором соціального проекту Miss Kharkiv International є громадська організація MultiKultiUA за підтримки Харківської міської ради.

Як повідомила прес-секретарка проекту Айсель Сафарова, за час репетицій конкурсантки дуже здружилися. Вона підкреслила, що Харків став першовідкривачем такого конкурсу, і сьогодні вже в багатьох містах України хочуть перейняти досвід першої столиці.

За словами організаторів, вперше за час існування проекту в цьому році всі номери курсанток будуть присвячені одній тематиці - «4 стихії».

Нагадаємо, що вперше конкурс Miss Kharkiv International був проведений в Харкові в 2011 році. Тоді переможницею стала представниця Індії Дісмі Дішу. У 2013 році перемогу здобула конкурсантка від афганського національно-культурного об'єднання Емілія Шах, а в 2014 році - представниця Грузії Мальвіна Турадзе.

Переможницею в минулому році стала 17-річна кореянка Олександра Пак. Звання першої віце-міс отримала представниця Азербайджану, а другою віце-міс - Вірменії.

Всього в конкурсі взяли участь дев'ять дівчат, які представляли Азербайджан, Вірменію, Афганістан, Грецію, Грузію, Ізраїль, Індію, Казахстан і Корею.

Конкурс відбудеться в бальному залі готелю «Харків Палас». Для глядачів вхід буде безкоштовним, але за запрошеннями, які можна отримати, заповнивши форму на сайті конкурсу.

 

comments powered by HyperComments