У Харкові суд продовжив арешт сепаратиста Кромського «Топаза»

Неділя, 20 березня 2016, 17:12
Відомий сепаратист Ігор Кромський з позивними «Топаз» залишиться в СІЗО ще на 60 днів. Таке рішення прийняв Київський районний суд 19 березня 2016 року.
У Харкові суд продовжив арешт сепаратиста Кромського «Топаза»

Клопотання про продовження арешту висунула прокуратура, і суд задовольнив его, не зважаючи на протест адвоката Олександра Шадріна. Повторне судове засідання призначили на 4 квітня 2016 року.

Захист Кромського у свою чергу зазначає: «Ми заявили клопотання про те, щоб Київський райсуд звернувся до Верховного Суду України для вирішення питання про відповідність ч. 5 ст. 176 КПК України статтями 8, 9, 24 Конституції України. Але суд клопотання прокурора задовольнив, а наше залишив без розгляду », - поскаржився адвокат Шадрін.

Суд вирішив продовжити запобіжний захід, враховуючи всю тяжкість скоєних злочинів Кромського, а ткож тиск на свідків у кримінальній справі.

Слід нагадати, ким є цей відомий сепаратист. Гнат Кромський почав свою активну діяльність в Україні у 2014 році. Він став широко відомим після відеоролика в Інтернеті, де той виступив як комендант Антимайдану.

comments powered by HyperComments