У Харкові — заступник Міністра торгівлі США

П'ятниця, 25 березня 2016, 11:10
Спільний брифінг заступника Міністра торгівлі США з країнами Європи та Євразійського регіону Адміністрації міжнародної торгівлі Міністерства торгівлі США Майкл Лаллі з головою ХОДА Ігорем Райніним відбувся у будівлі облдержадміністрації
У Харкові — заступник Міністра торгівлі США

Майкл Лаллі розповів про досвід і потенціал співпраці. «Ми бачимо перспективи нашого співробітництва не тільки в довгостроковому плані, а й у короткостроковому плані. У нас вже є приклади, перевірені на працездатність заводи, компанії, що працюють в сфері енергетики, але ми бачимо можливості в агробізнесі. Наука, технології в Харківській області — на світовому рівні, тому ми бачимо, що в плані інновацій і в підприємницькій діяльності між американськими компаніями та українськими є потенціал, навіть короткострокові можливості», — зазначив замміністра торгівлі США.

Саме це, за його словами, стало приводом приїхали на Харківщину, щоб розробити ці теми з губернатором і підприємствами, які є потенціально перспективними для співпраці.

У  програмі сьогоднішнього візиту також переговори з представниками бізнес-кіл Харківської області, учасниками університетського консорціуму та відвідування промислових підприємств Харківщини.

comments powered by HyperComments