Під час пікету під облпрокуратурою сталася бійка (додано фото постраждалого, відео)

Понеділок, 28 березня 2016, 15:16
За інформацією кореспондента «Справжньої варти», постраждав Дмитро Олійник, серед нападників — людей в чорних куртках з капюшонами — були люди «Сотні Лева».
Під час пікету під облпрокуратурою сталася бійка (додано фото постраждалого, відео)

Постраждалого забрала «швидка».

Нагадаємо, під облпрокуратурою на вул. Богдана Хмельницького, 4 проходить акція «Ні корупції в прокуратурі». Пікети проходять у Києві, Луцьку, Черкасах, Львові, Тернополі та Житомирі. Очікується, що у вівторок Верховна Рада розглядатиме питання відставки чинного генпрокурора Віктора Шокіна.

«Сотня Лева» охороняла сцену ККЗ «Україна» під час громадських слухань 11 листопада 2015 року. В якийсь момент вони пропустили супротивників міської влади. Почалася колотнеча. 

Активіст Дмитро Олійник не вперше потерпає від побиття. Нещодавно на улиці Чернишевській на нього і приятеля напали троє. Серед нападників був тренер з кікбоксингу Артур Марабян, який наніс перший удар. Відповідні свідчення Олійник записав на відео. Зазначимо, що активіст пов’язує цей напад з власною громадською діяльністю, зокрема, виступам проти Кернеса та його підлеглих. Самого мера Харкова сьогодні судять у Полтаві.

comments powered by HyperComments