Суд над «Кримом» з 92 ОМБр перенесли на 4 квітня (фото)

Субота, 2 квітня 2016, 13:25
Стало відомо, що сьогоднішнє судове засідання щодо обрання міри запобіжного засобу для «Крима» (Павла Долженка) було перенесене на понеділок, 4 квітня о 14:30.
Суд над «Кримом» з 92 ОМБр перенесли на 4 квітня (фото)

Передбачений виїзд до Краматорська у понеділок зранку: 8:15 – від пл. Конституції, 9:15 – від супермаркету «Восторг» на ст.м. Пролетарській. Леонід Маслов, голова юридичної компанії СЕНС Консалтінг, яка забезпечує захист Змію і Криму, зазначив: «Засідання не відбулося через те, що підозрюваного не привезли до зали суду. У суді це пояснили тим, що у конвою в п’ятницю короткий день і доставити підозрюваного з Бахмута до Краматорська вони о 14:00 можуть, а відвезти назад — ні».

Хороша новина, за словами Маслова, полягає в наступному: «Суд об'єднав в одному розгляді клопотання адвокатів, одне з яких стосувалося зміни запобіжного заходу на домашній арешт, а інше —особистої поруки депутатів облради Тетяни Бедняк, Вікторії Мілютіної, депутата облради Івана Ракича та депутатів Чугуївськой районної ради. Чому це добре? Інакше було б два судових провадження, що створило би певні процесуальні ускладнення і могло би призвести до затягування розгляду».

 

Телефон Леоніда Маслова для більш докладної інформації: 067 570 37 71

В доданих файлах – фото Андрія Таубе

comments powered by HyperComments