"Азов" прийде - коноплю знайде: зупиняючи на Харківщині вирубку, активісти ЦК "Азов" знайшли поле коноплі

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 28 липня 2016, 16:15
Цілий гектар коноплі був знайдений біля села Мурафа Краснокутського району. Поліція зреагувала тільки після сигналу активістів
"Азов" прийде - коноплю знайде: зупиняючи  на Харківщині вирубку, активісти ЦК "Азов" знайшли поле коноплі

Як повідомляє ЦК Азов, жителі села Мурафа Краснокутського району звернулися до активістів Азова з проханням допомогти в питанні незаконного захоплення пасовища. Азовці з'ясували, що місцевий житель Тубілец Леонід (прикриваючись родичем в прокуратурі) захопив сільське пасовище і почав його відкривати. Обуреним мешканцям погрожував розправою, поліція діяла.
Активісти Азова вирушили до будинку недбайливого орача, але спілкування не вийшло - винуватець сховався за парканом і не виходив на контакт. До азовцям відразу підключилися місцеві жителі. Було прийнято рішення про виклик поліції і написанні колективної заяви.


У процесі спілкування з місцевими жителями спливли нові факти діяльності "орача". Виявилося що він ще й "дроворуб". Жителі Мурафи повідали про те, що з ініціативи Тубілец Леоніда вирубується лісосмуга поруч з селом. При виїзді на місце інформація підтвердилася - невстановлені особи, не маючи ніяких документів, займалися вирубкою. Викликали поліцію, техніку заарештували, виконавців опитали, заяву написали.

За наводкою місцевих жителів було обстежено сусіднє поле і виявлено приблизно гектар конопляного посіву. Поле дурману було замасковано серед бур'яну і кукурудзи, але явні сліди культивації говорили про прямий умисел невідомих агрономів. Викликали поліцію, написали заяву.
 

comments powered by HyperComments