McDonald’s відповів на звинувачення в українофобії

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 18 серпня 2016, 14:01
Представники компанії стверджують, що працівники закладів отримують від керівництва рекомендацію розмовляти саме українською
McDonald’s  відповів на звинувачення в українофобії

"У компанії МакДональдз в Україні основною мовою комунікації є українська мова. Зокрема, українською мовою наведена інформація в куточку споживача, на сайті здійснюється рекламна комунікація, спілкування в соціальних мережах. Державною мовою ведеться офіційна документація. Українська мова є пріоритетним для нас також і в спілкуванні з відвідувачами, тому ми рекомендуємо працівникам по всій території України обслуговувати відвідувачів українською мовою ", - відзначили в прес-службі компанії.

Мовний скандал виник у харківському McDonald's

Нагадаємо, мовний скандал виник у харківському McDonald's.Про це повідомила на своїй сторінці у "Фейсбуці" волонтер Марина Хаперська.

"Працівники відмовляються обслуговувати українською мовою відвідувачів, ігноруючи статтю 10 Конституції України та статтю 4 закону України "Про захист справ споживачів", згідно з яким громадяни мають права на отримання доступної інформації. У моєму випадку доступна інформація може бути лише державною мовою, бо мовами нацменшин я володію погано", - повідомила Марина Хаперська.

comments powered by HyperComments