Харківщина співпрацюватиме з Великобританією у сфері освіти і науки

Понеділок, 22 серпня 2016, 15:50
Ігор Райнін і Джудіт Гоф обговорили перспективи співпраці.
Харківщина співпрацюватиме з Великобританією у сфері освіти і науки

Як повідомляє прес-служба ХОДА, зустріч голови ХОДА Ігоря Райніна з Надзвичайним і Повноважним Послом великої Британії в Україні Джудіт Гоф відбулася сьогодні, 22 серпня.

У зустрічі також взяли участь перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична та перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко.

Одним з перспективних напрямків взаємин, на думку учасників зустрічі, може стати співпраця у сфері освіти та науки.

«Харків є визнаним центром науки та освіти в Україні. Саме в цій галузі нам хотілося б розвивати міжнародну співпрацю з Великою Британією - світовим лідером у освітній сфері», - підкреслив Ігор Райнін.

Ігор Райнин зазначив, що стажування у Великобританії стане для талановитої молоді можливістю розширити кругозір, отримати необхідний досвід та знання для подальшої роботи.

Як зазначила під час розмови Юлія Світлична, цього року Харківщина посіла перше місце серед регіонів України за кількістю переможців учнівських олімпіад, а також лідирує за результатами конкурсу-захисту наукових робіт МАН.

Джудіт Гоф, у свою чергу, зазначила, що Харківщина дійсно має репутацію провідного центра науки й освіти, і висловила готовність до обговорення подальшої співпраці у цій сфері.

 

comments powered by HyperComments