Фестиваль графіті, концерт на воді і дитячий балет: куди сходити в Харкові на День міста

Вівторок, 23 серпня 2016, 09:00
23 серпня - День визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників та День міста. Урочисті заходи пройдуть у всіх районах.
Фестиваль графіті, концерт на воді і дитячий балет: куди сходити в Харкові на День міста

О 10.45 відбудеться презентація робіт у рамках міжнародного фестивалю стріт-арту «Kharkiv smART Fest». Відкриття майданчика арт-об'єктів з візуалізацією пам'яток міст-побратимів Харкова буде проходити за адресою: вул. Клочківська, 94,  біля супермаркету «Клас».

У всіх куточках парку Горького проходитимуть заходи на тему «Легенди Британії». Початок свята: 12.00.

Виставка фотографій старого Харкова зі знімками з сімейних альбомів харків'ян працює в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького на алеї навпроти колеса огляду. Відвідати її можна до 5 вересня.

Балет-вистава дитячого балетного театру Харківської хореографічної школи «Казкова балетна феєрія» розпочнеться о 15:00 на майданчику біля Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

О 20.00 на цьому ж майданчику покажуть оперу Н.В. Лисенка «Тарас Бульба».

Фестиваль вуличної їжі GoGoFood проходить кожен день по 24 серпня включно. Смачні, освіжаючі напої, кулінарні задоволення чекають на харків`ян у сквері «Стрілка» з 10.00 до 24.00.

У сквері «Стрілка» о 19.00 розпочнеться концерт за участю переможців та фіналістів телевізійних шоу талантів і Великого Слобожанського ансамблю пісні і танцю, духових оркестрів, а також оперного співака Володимира Гришка.

На День міста в центрі Харкова влаштують пішохідну зону. Екскурсійний маршрут “600 метрів живої історії” проляже найстарішою вулицею Харкова – Університетською – від Харківського історичного музею імені М. Ф. Сумцова до колишнього Харківського університету. Збір екскурсійної групи – о 15:00 біля Історичного музею. Участь в екскурсії безкоштовна.

23 серпня в центрі сучасного мистецтва “ЄрміловЦентр” відкриється нова виставка “Коло спілкування”. Вона стане свого роду прологом масштабного культурного форуму “ПогранКульт: ГаліціяКульт”, який Харків прийматиме 4-18 жовтня. Водночас це своєрідний подарунок від митців харків’янам до Дня міста. Початок: 19.00.

comments powered by HyperComments