Лицарський турнір, шаховий фестиваль та концерт біля річки: куди сходити в Харкові на День Незалежності

Середа, 24 серпня 2016, 09:19
На честь Дня Незалежності України святкові заходи проходять по всьому місту.
Лицарський турнір, шаховий фестиваль та концерт біля річки: куди сходити в Харкові на День Незалежності

24 серпня з 12.00 у парку Горького відзначають не лише День Незалежності, але і День народження парку. У Дитячому парку можна буде розфарбувати фортепіано в національні кольори, намалювати на обличчі національний прапор. На Головній сцені відбудеться масштабна концертна програма: майстер-клас проведе школа танцю "All-stars", виступлять театр танцю "Бегемот", Маг Грандіс, циркова студія "Чародії", духовий оркестр Національної академії Національної гвардії України, група "Luwis Carol Band". О 21-00 пройде яскраве і запальне фаєр шоу від колективу «Пантера», а потім на сцену вийде учасник проекту «Х-фактор» Олег Кензов. Після його сольного виступу розпочнеться святкова дискотека.

Виставка фотографій старого Харкова зі знімками з сімейних альбомів харків'ян працює в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького на алеї навпроти колеса огляду. Відвідати її можна до 5 вересня.

В Екопарку розважальна програма триватиме з 10.00 до 18.00. Родзинкою святкової програми стане вручення подарункових сертифікатів від Екопарку тим, кому пощастило народитися 24 серпня 1991 року. Для отримання призу — незабутньою фотосесії з екзотичним вихованцем Екопарку — відвідувачу достатньо показати документ, що засвідчує дату його народження.

О 12:00 у Харкові відбудеться святковий автопробіг, присвячений 25-річчю незалежності України: по місту проїде колона машин з патріотичною символікою.

Шаховий фестиваль «Chess Kharkiv City Day 2016» відкриється о 15:00 в бальному залі готелю «Харків Палас», 2 поверх (пл. Свободи, станції метро «Університет», «Держпром»), початок першого турніру о 16.00. Фестиваль буде проводитися в чотири етапи, а взяти в ньому участь можуть як професіонали, так і всі бажаючі. Максимальна кількість учасників — 500 осіб. Призовий фонд турніру становить 20 тисяч гривень. Організатори обіцяють, що учасники встановлять національний рекорд України «Найбільша кількість гравців одночасно грають в шахи».

О 15:00 на бульварі Юр’єва пройде театралізована програма до Дня Незалежності України.

О 16.00 у парку Шевченка розпочнеться Лицарський турнір. Захід відбуватиметься на Алеї Спортивної Слави (пам'ятник «М'ячу»). Турнір збере бійців з Харкова, Одеси, Сум, Києва, Запоріжжя та Дніпра. Крім номінацій «Щит-Меч» і «Професійні поєдинки», відбудеться боротьба у номінації «3 на 3», де одночасно на ристалищі зійдуться відразу 6 бійців.

О 20:00 вздовж Нетеченської набережної в Харкові пройде святковий концерт на воді "Доторкнутися до неба". Музику буде супроводжувати водне і вогняне шоу.

Фестиваль вуличної їжі GoGoFood проходить кожен день по 24 серпня включно. Смачні, освіжаючі напої, кулінарні задоволення чекають на харків`ян у сквері «Стрілка» з 10.00 до 24.00.

comments powered by HyperComments