Усі доробки харківських винахідників зберуть в одному виданні

Ганна Старкова  |  Субота, 27 серпня 2016, 08:05
За словами директора Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолія Бабічева, вперше в історії створюється каталог наукових розробок мешканців Харківської області.
Усі доробки харківських винахідників зберуть в одному виданні

«Ніколи не було каталогу або як назвати всіх наукових розробок, які у нас є. Насправді це важливо. Спільно з Радою ректорів і Університетським консорціумом ми намагаємося створити такий каталог для того, щоб можна було харківський регіон презентувати за кордоном», — розповів Анатолій Бабічев в інтерв'ю «Справжій Варті».

Каталоги знаходитимуться у закордонних представництвах Харківщини. «У нас великі надії на офіс у Вашингтоні. Дійсно, там є складова освіти і науки — без цього бути не може. Ми плануємо в найближчому майбутньому, як тільки Консорціум підготує всі ці каталоги, провести в Вашингтоні певну презентацію вищої наукової школи Харківщини», — навів приклад директор Департаменту науки і освіти ХОДА.

Нагадаємо, також він розповів про результати ЗНО для харківських вчителів. Повне інтерв'ю з директором Департаменту науки і освіти ХОДА Анатолієм Бабічевим читайте в авторській рубриці шеф-редактора Медіагрупи «Дозори» Ростислава Касьяненка «Справжня Розмова».

comments powered by HyperComments