Ростислав Касьяненко

08:40
Такі питання в контексті підсумків гіпотетичного другого туру президентських виборів - сьогодні не рідкість.
16:02
На виборах в ОТГ в масштабах країни БПП впорався з домашнім завданням. Проте завжди є й відмінники.
22:42
Читая бодрые репортажи «экспертов по децентрализции», которых вдруг оказалось очень много (все это время они жили среди нас, а мы не подозревали об их существовании), закралось подозрение: ну, неужели все настолько хорошо?
20:04
Радник голови АП - про те, як потрапив в публічне медійне поле.
16:40
Харківський Облавтодор дуже активно провів будівельний сезон цього року - зі збиткового підприємства вийшов в прибуток. Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець - про те, чого вдалося домогтися і про плани на майбутній рік в інтерв'ю «Варті».
10:06
Ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко - про Унівеситетський консорціум, Інститут козацтва, дефіцит учителів у школах Харківщини, бюджетне навчання і часи студенства Бориса Ложкіна.
18:18
У Міжнародний день студента ректор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Іван Прокопенко – про зміни вищої освіти за останні 35 років, навантаження викладачів, кафедру спортивного більярду, дистанційну форму навчання і про те, чому цей вуз – «біла ворона» серед усіх університетів.
18:06
Голова "Асоціації приватних роботодавців" Олександр Чумак про матрьошки в Нюрнберзі, фестивалі в Харкові, інвестиційний форум, «Бізнес-коктейль», співпрацю зі Швецією та допомогу переселенцям та ветеранам АТО.
15:14
Заступник голови ХОДА Михайло Черняк – про роботу у бізнесі та час на спортзал, кістяк команди Райніна та соціальний захист переселенців, децентралізацію та об'єднання громад, Івана Івановича та перший рівень реформи системи охорони здоров'я.
17:07
Голова постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю Харківської обласної ради - про вибори до ВР у 2014-му, перспективи об'єднання громад на Балаклійщині, допомогу сім'ї переселенців Тевяшевих за дорученням губернаторки та прем'єра, нові НВК, несанкціоновану вирубку лісу та територіальну оборону в районі.