Геннадій Кернес: Ми будемо робити все, щоб припинити бездумні дії і. о. голови правління АК "Харківобленерго» Яворського "

Субота, 27 серпня 2016, 19:12
Міський голова Харкова дав оцінку ситуації, що склалася
Геннадій Кернес: Ми будемо робити все, щоб припинити бездумні дії і. о. голови правління АК "Харківобленерго» Яворського "

Міська влада зробить все можливе, щоб харків'яни не були заручниками в ситуації, коли АК "Харківобленерго" відключає наземний електротранспорт. Про це заявив харківський міський голова Геннадій Кернес, коментуючи чергове відключення шести тягових підстанцій КП "Міськелектротранссервіс", повідомили в прес-службі мерії.

"Я не розумію дій керівництва" Харківобленерго ", яке позбавляє харків'ян їх законного права пересуватися по місту на трамваях і тролейбусах. Претензії, які висуває керівництво компанії, якщо об'єктивно підійти до розгляду відносин між нашими міськелектротранспортом і енергетиками, не можуть впливати на можливість городян вільно переміщатися по місту, щоб працювати, відпочивати, займатися особистими справами і т.д. Ми вважаємо, що дії керівників "Харківобленерго" незаконні, і підтримуємо ініціативу голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райнін щодо того, щоб в ситуації, що склалася розібралися компетентні органи і повернули харків'янам можливість користуватися послугами міськелектротранспорту в повному обсязі. З нашого боку ми будемо робити все, щоб припинити бездумні дії виконуючого обов'язки голови правління АК "Харківобленерго» Яворського ", - зазначив Кернес.

comments powered by HyperComments