ЦК «Азов» припинив будівництво «чорної» АЗС на Салтівці

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 5 вересня 2016, 18:31
Цивільний корпус «Азов» разом з представниками державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області намагалися дізнатися, хто без документів почав будівництво заправки біля житлових будинків
ЦК «Азов» припинив будівництво «чорної»  АЗС  на Салтівці

Нагадаємо, сьогодні близько 15-00 години представники ЦК «Азов» разом з активістами і інспекторами з Департаменту будівельної інспекції завітали на незаконне будівництво за адресою провулок Ясеневий, 2. Саме за цією адресою вже не перший день активно відбувається будівництво нової заправки, власник якої не хоче виходити на зв'язок ані з інспекторами, ані з поліцією. 

Працівники будівництва не змогли надати жодних дозвільних документів, при цьому територія, де працює техніка, ніяк не огороджена, відсутній інформаційний щит з контактами відповідальних за початок робіт.  На підставі наказу Держархбудінспекції України інспектори вже не перший раз намагалися отримати хоч якісь документи, але зі слів прораба, власник будівництва знаходиться у іншому місті і не має можливості їх показати. З допомогою активістів  ЦК «Азов» вдалося тимчасово зупини будівельні роботи.

За словами Костянтина, представника  ЦК «Азов», хлопці налаштовані рішуче: «До нас звернулись представники Держархбудінспекції, розповіли, що отримали інформацію про незаконне будівництво і не змогли на місці отримати документи. Їм відмовили у грубій формі. Ми зі своїми хлопцями і представниками громади вирішили їх підтримати. Власник цієї заправки не приїхав, він знаходиться не у Харкові. Документи він не зміг вислати. Будемо приїжджати, поки він не вийде на зв'язок і не надасть документи. Адже на майданчику багато будматеріалів», - пояснив представник організації.

Наразі будівництво призупинено. Активісти обіцяють тримати ситуацію під контролем.

comments powered by HyperComments