Як у Харкові достроково Oktoberfest зустрічали: фото

фото - Сергій Козлов  |  Субота, 17 вересня 2016, 17:09
Oktoberfest, традиційне свято любителів пива, розпочалося в Харкові на день раніше, ніж у Мюнхені.
Як у Харкові достроково Oktoberfest зустрічали: фото

Уже 16 вересня місцеві пивоварні запрошували жителів міста скуштувати у них спеціальні святкові сорти пінного напою.

У ресторані «Славутич-Шато» на площі Свободи, приміром, харків`ян зустрічали баварські хлопці і рудоволоса фрау з видатними формами. Ті, хто хотів запам`ятати вечір дадвго, робили фото з ними. 

Головний пивовар закладу Олексій Каламбет розповів гостям про пиво, яке в ресторані варять раз у році спеціально до свята. В цей раз фестивальне «Медове» вийшло особливим: пивовар заклав більше хмелю.

«В результаті у пива більш виражена гіркота, але при цьому всі чудово поєднується з медовим ароматом. Відмінний результат!» — розповів Каламбет в інтерв'ю проекту «Oktoberfest в Харкові» експертної групи «Kharkov Beer».

У "Пробці" теж пригощали гостей спеціальним святковим пивом. Фестивальний сорт у «Пробки» — традиційно червоний. Є один маленький нюанс: у цьому році пивовар додав трошки американського хмелю сорту Чинук, його нотки потрібно ловити при певних умовах.

А у "Старгороді" на честь свята влаштували справшнє шоу з елементами еротики. 

Між тим, фестиваль Oktoberfest в Харкові триває. Раніше за всіх сьогодні стартують пивна резиденція Watson і Open Air на Журавлівському півострові.

comments powered by HyperComments