Аваков: "Божевільних в країні багато, один з них - це Кернес"

П'ятниця, 23 вересня 2016, 13:34
"Ти винен - ти відповіси. Він звик бути недоторканним. Так не буде!" - заявив міністр внітрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи обшуки у мера Харкова Геннадія Кернеса.
Аваков: "Божевільних в країні багато, один з них - це Кернес"

"Божевільних в країні багато, один з них - це Кернес, до якого я послідовно ставлюся саме так, як я зараз висловлююся. Я думаю, що не треба ховатися за політичну позицію. Щодо мене, наприклад дуже голосно оголошують про кримінальні справи, про перевірки. Так само голосно повинні розповісти про те, як вони припинилися", - заявив Аваков.

Нагадаємо, у Харкові вранці 15 вересня проходили обшуки в готелі «Національ», де проживає мер Геннадій Кернес, в будівлі Харківської міськради і в будинку народного депутата Михайла Добкіна. Пізніше з коментарів самого М.Добкіна стало відомо, що в його будинку обшук не проводився, так як житло народного депутата є недоторканним.

Обшуки відбувалися у зв'язку з кримінальною справою відносно організації схеми з розкрадання 654 га землі Харкова на суму 4 млрд грн. Як повідомив «Справжній Варті» прокурор Харківської області  Юрій Данильченко, «протягом цього та минулого років органами прокуратури області пред'явлено 118 позовів про повернення комунальних земель, переданих Харківською міською радою у власність псевдокооперативам, вартістю 3,7 млрд. грн., загальною площею понад 547 га».

comments powered by HyperComments