Прийшли з обшуком до моєї дружини, яку Луценко вперто називає моєю мамою - М.Добкін

Четвер, 15 вересня 2016, 12:13
В рамках кримінального провадження, відкритого за фактом розкрадання, Генпрокуратура і СБУ проводять в Харкові слідчі дії, санкціоновані Печерським районним судом Києва.
Прийшли з обшуком до моєї дружини, яку Луценко вперто називає моєю мамою - М.Добкін

Про це повідомив «МедіаПорту» адвокат мера Харкова Геннадія Кернеса Олександр Гунченко.

«Генпрокуратура проводить за підтримки СБУ масштабні слідчі дії, в різних місцях одночасно. Приїхали додому до народного депутата Михайла Добкіна, також в готель «Національ». Це відбувається в рамках справи, зареєстрованої в Єдиному реєстрі досудових розслідувань в листопаді 2014 року - нібито про вчинення ряду злочинів посадовими особами міської ради», - пояснив Гунченко.

У коментарі «Українській правді» генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що справа стосується «схеми з розкрадання 654 га землі Харкова на суму 4 млрд грн». «В організації схеми підозрюють керівництво міста», - зазначив Луценко.

Силовики прибули до будинку Михайла Добкіна близько о пів на восьму ранку, розповів сам нардеп кореспонденту «МедіаПорта». Обшуку, сказав нардеп, не було.

"Прийшли в будинок, де проживаю я, моя дружина, двоє дітей. Нібито не знали, що я тут проживаю. Вели себе дуже культурно. Поговорили, я показав документи про те, що я тут прописаний. Запитав, чого вони хочуть. Вони назвали перелік документів, ці документи частково у мене є. Я добровільно видаю документи, які вони хочуть, і не розумію, навіщо вони прийшли з обшуком, адже вони знали, що я тут живу. Вони навіть не вказали, що в цьому будинку проживає народний депутат, вони виписали все на мою дружину, яку генеральний прокурор уперто називає моєю мамою», - сказав нардеп.

Звинувачення Добкін називає «маячнею божевільного».

«Вони прийшли до мене за рішеннями, які приймалися на сесії колегіально, і до яких я маю таке ж відношення, як будь-яка людина, яка голосувала чи не голосувала за це рішення», - додав Добкін.

comments powered by HyperComments