Поки що місце першого віце-губернатора вільне – Світлична

Ростислав Касьяненко  |  Середа, 5 жовтня 2016, 16:20
Кабмін підтримав рішення про призначення Ю.Світличної на посаду Голови Харківської ОДА, яке вчора прийняла Конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби.
Поки що місце першого віце-губернатора вільне – Світлична

Про всі перипетії першого і другого етапів конкурсу можна було протягом дня прочитати на нашому сайті.

За процедурою, яка була оголошена Президентом, після затвердження кандидатури комісією за результатами комп'ютерного тестування, ситуаційних завданнь та співбесіди, її повинен був погодити Кабінет Міністрів України. Той сьогодні підтримав рішення про призначення Ю.Світличної на посаду Голови Харківської ОДА одностайно.

Далі Юлія Світлична – а конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби головою ХОДА вчора обрала саме її – буде чекати на затвердження її кандидатури Адміністрацією Президента. Проте, зважаючи на те, що АП нещодавно очолив попередній керівник ХОДА Iгор Райнін, затримок з цим, вочевидь, не буде.

Нагадаємо, вчора Юлія Світлична посіла перше місце у конкурсі на посаду голови Харківської ОДА. За результатами оцінки Конкурсної комісії Нацагенства у справах держслужби  вона набрала 17.82 бали.

У той же час, місце першого заступника губернатора досі вакантне. Після призначення голови ОДА та визначення їм або нею кола своїх обов'язків, може бути зроблено подання на першого «віце». Про це два тижні тому, відповідаючи на питання відносно свого першого заступника, кабінет якого після переїзду виконуючой обовязки губернатора до приймальні №1 залишився вакантним, Юлія Світлична повідомила «Варті».

Наразі Юлія Світлична є виконуючою обов'язки голови Харківської облдержадміністрації.

Конкурсна комісія сьогодні також обрала резервним кандидатом Сергія Мельника, який протягом року має право бути призначеним харківським губернатором в разі, якщо Світлична не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або в разі форс-мажору, повідомляють «Українські Новини».

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments