Харків'янам обіцяють перерахунки за теплоспоживання

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 20:02
І навіть у бік зменшення, якщо вірити керівництву тепломереж.
Харків'янам обіцяють перерахунки за теплоспоживання

КП «Харківські теплові мережі» виставить споживачам рахунки за жовтень тільки за фактично спожите тепло.

Про це повідомив директор підприємства Сергій Андрєєв. Він акцентував увагу на тому, що плата за теплову енергію виставляється тільки з того моменту, коли будинок повністю підключений до теплопостачання.

«Ми завжди виставляли платежі за фактично відпущене тепло. Ми ведемо облік, коли і в який час підключені житлові будинки. Тому нарахування за цей місяць будуть диференційованими: кому тепло подали 15 жовтня – той платить з 15-го, кому 21-го – той платитиме за тепло з 21-го. Перейматися харків'янам не потрібно: у нас працює диспетчерська служба, все фіксується, зайвих нарахувань не буде», – пообіцяв Сергій Андрєєв.

Більше того, за його словами, в квитанції за жовтень також буде відображений перерахунок за теплопостачання за січень 2016 року.

«У квитанціях, які почнуть приходити з 12 листопада, вони побачать перерахунок за січень цього року, коли склалася спірна ситуація з нарахуваннями в зв'язку з постановою Кабміну. В цілому по місту буде зроблений перерахунок приблизно на 60 млн грн в сторону зменшення для споживачів», – повідомив директор КП «ХТМ».

За даними ХТС, на сьогодні житлові будинкі Харкова підключені до опалення на 90%. Станом на вівторок, 18 жовтня, у Харківській області підключено теплопостачання у 1026 лікувальних установах з 1035-ти (99,1%), 707 з 709 дитячих садах (99,7%), 790 школах (100%), а також 5199 житлових будинках з 8381 (62%).

comments powered by HyperComments