Синоптики попереджають харків'ян про шквальний вітер

Середа, 2 листопада 2016, 18:43
У четвер, 3 листопада, в ряді областей України, у тому числі на Харківщині, метеорологи прогнозують шквальні пориви вітру.
Синоптики попереджають харків'ян про шквальний вітер

3 листопада в Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській і Запорізькій областях пориви вітру 15-20 м/с, повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру ДСНС України.

Рятувальники закликали громадян не ходити під розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів і ліній електропередач, оскільки пориви вітру можуть викликати їх пошкодження.

Раніше синоптики попереджали, що в Україні прямує ще один циклон з Балтії, який принесе нову порцію дощу, мокрого снігу та поривчастого вітру. У той же час морозів поки не передбачається.

Найближчої доби в Харкові і по області буде дощова і не дуже приємна погода. 3 листопада: хмарно, вночі мокрий сніг і дощ. Днем дощ. Вночі та вранці туман. Вітер південно-західний, 7-12 м / сек, вночі і вранці пориви 15-20 м / с. Температура: по області вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 3-8º вище нуля. По місту температура повітря: вночі близько 0º, вдень 5-7º вище нуля.

4 листопада: мінлива хмарність, вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. Вітер західний, 7-12 м / сек. Температура: вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень від 0º до + 5º, повідомили у Харьківському гідрометцентрі.

 

comments powered by HyperComments