Під час матчу Україна — Сербія в Харкові силовики обіцяють припиняти будь-які провокації

П'ятниця, 11 листопада 2016, 15:47
15 листопада порядок у Харкові забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців.
Під час матчу Україна — Сербія в Харкові силовики обіцяють припиняти будь-які провокації

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Харківській області. 

На вулиці міста вийдуть 950 працівників Нацполіції і 100 військових Нацгвардії.

Федерація футболу України напередодні матчу між збірними України та Сербії, який пройде 15 листопада на стадіоні «Металіст», звернулася до харківських уболівальників:

«Протягом тривалого часу керівництво ФФУ робило все можливе, щоб повернути збірну України в місто, яке завжди шалено підтримувало «синьо-жовтих». На стадіон, який отримав високу оцінку за організацію і проведення поєдинків чемпіонату Європи 2012 року. І нам вдалося це зробити! Тепер черга - за харківськими вболівальниками, які мають унікальний шанс довести всім, що рішення УЄФА дозволити проводити міжнародні зустрічі в цьому споконвічно футбольному місті є єдино правильним. Наголошуємо, що від кожного з вас залежить майбутнє міжнародного футболу в Україні. Давайте продемонструємо, що ми вміємо і можемо цивілізовано і толерантно вболівати за свою улюблену команду!» – йдеться у зверненні ФФУ.

У федерації закликали утриматися від проявів дискримінації, зокрема, расистського характеру, а також від використання піротехнічних засобів, заборонених банерів, гасел і так далі.

Усі ці дії пов'язані із тим, що СБУ назвала дату початку можливої масштабної дестабілізації ситуації в Україні з боку РФ: 15 листопада. У цей день, зокрема, на матчі з сербами у Харкові можливі провокації, оскільки Сербія демонструє явну підтримку Росії.

Раніше повідомлялося, що губернатор Харківської області разом з футболістами, тренером збірної Андрієм Шевченком, головою ФФУ Андрієм Павелком відвідають військовий госпіталь, щоб підтримати моральний дух наших бійців АТО.

Великий футбол у листопаді відбудеться в Харкові двічі. Після матчу Україна – Сербія до Харкова приїде грати проти «Карпат» у форматі національного чемпіонату донецький «Шахтар».

comments powered by HyperComments