«На вас лежить велика відповідальність – виправдати очікування вболівальників»: Світлична – футболістам команди «Металіст-1925»

Четвер, 10 листопада 2016, 17:44
Голова ХОДА Юлія Світлична обговорила з футболістами та керівництвом команди «Металіст-1925» перспективи молодої команди і питання розвитку футболу в Харківській області.
«На вас лежить велика відповідальність – виправдати очікування вболівальників»: Світлична – футболістам команди «Металіст-1925»

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

«Ви граєте за «Металіст», і це відрізняє вас від інших команд, які не входять до Вищої ліги. У вас є особлива підтримка харків'ян, але при цьому на вас лежить велика відповідальність - виправдати очікування вболівальників», - сказала Юлія Світличная.

За її словами, футбол - один з пріоритетів обласного керівництва.

«Сьогодні ми робимо все, щоб повернути до Харкова великий футбол. Ми активно співпрацюємо з Федерацією футболу України. У жовтні було підписано меморандум між облдержадміністрацією та ФФУ, в рамках якого ми будемо спільно розвивати і популяризувати футбол в регіоні, - нагадала Юлія Світлична. - Вже 15 листопада в Харкові пройде матч збірних України і Сербії. Також разом з футболістами, тренером збірної Андрієм Шевченком, головою ФФУ Андрієм Павелком ми поїдемо до військового госпіталю, щоб підтримати моральний дух наших бійців АТО».

Також Юлія Світлична нагадала, що керівництво області робить все можливе, щоб  у 2017 році в Харкові відбувся фіналу Кубка України з футболу.

comments powered by HyperComments