Найближчі дві доби слід очікувати мокрий сніг та ожеледицю

Неділя, 13 листопада 2016, 08:11
Хороша погода не передбачається. У найближчу добу очікуються налипання мокрого снігу та ожеледиця, передає «Главное».
Найближчі дві доби слід очікувати мокрий сніг та ожеледицю

Як попереджує Укргідрометцентр, у найближчу добу погоду в Україні буде визначати активний циклон з південного заходу. Наприклад, в західних областях і Житомирщині передбачаються сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, а в більшості північних областей – мокрий сніг і дощ. Вдень будуть сильні опади, на решті території дощі, в центральних областях з переходом – мокрий сніг, а місцями сильні опади.

В Україні, окрім півдня та сходу, місцями очікується налипання мокрого снігу та ожеледиця на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 7-12 м / с, пориви 15-20 м / с, на півдні місцями 25 м / с. Температура повітря протягом доби в західних областях сягатиме 0-5 С° морозу, в північних областях від 3 C° морозу до 2 C° тепла, в центральних областях 1-6 C° тепла; в східних областях вночі 1-6 C° морозу, вдень 3-8 C° тепла, в південній частині вночі 4-9 C°, удень 9-14 C°  тепла.

У понеділок в Україні часом очікується сніг, мокрий сніг, у східній половині країни з дощем (вночі в північних і східних областях місцями передбачені сильні опади), в північних і центральних областях місцями хуртовина. Вітер переважно північно-західний (на півдні та сході південно-західний), 7-12 м / с, в Україні, крім більшості західних і східних областей, місцями пориви 15-20 м / с.

Температура повітря вночі сягатиме 0-6 C° морозу, вдень від 4 C° морозу до 2 C° тепла, в південній і східній частинах протягом доби 0-6 C° тепла, в Криму до 10 C°. На дорогах місцями ожеледиця.

comments powered by HyperComments