Світлична: ми намагаємося дати можливість дітям, які позбавлені батьківського піклування, відчути себе, як вдома

Середа, 23 листопада 2016, 20:31
Голова ХОДА Юлія Світлична разом з народними депутатами відвідала обласний будинок дитини № 3. Під час свого візиту вони ознайомилися з потребами закладу, де на даний момент також перебувають малюки, які були евакуйовані із зони АТО.
Світлична: ми намагаємося дати можливість дітям, які позбавлені батьківського піклування, відчути себе, як вдома

У Харківський обласний будинок № 3 голова ХОДА та народні депутатки Марія Іонова, Олена Сотник і Олена Масоріна приїхали з дарунками для його маленьких мешканців. З собою гості привезли іграшки, книги, посуд, підгузки та, звичайно ж, смаколики для малюків – солодощі та фрукти.

«Ми намагаємося дати можливість дітям, особливо тим, які позбавлені батьківського піклування, відчути себе, як вдома, – розповіла Юлія Світлична, – ми побачили, що про дітей добре піклуються. Але, звичайно, головне, що їм потрібне – це сім'я».

За інформацією головного лікаря Харківського обласного будинку дитини № 3 Тамари Скулевської, зараз у закладі перебувають 98 дітей. 56 з них позбавлені батьківського піклування. В інших є батьки, але будинку дитини вони проходять реабілітацію у зв'язку з порушеннями центральної нервової системи.«

У лютому до нас надійшли 57 дітей із зони АТО, 26 з них вже усиновили», – повідомила Тамара Скулевська.

comments powered by HyperComments