Молода фінансистка потроху збагачувалась за рахунок клієнтів

П'ятниця, 25 листопада 2016, 10:58
Співробітниця банку придумала схему, як заволодіти кредитною карткою однієї з клієнток.
Молода фінансистка потроху збагачувалась за рахунок клієнтів

Це дозволило їй здійснити ще більш цікаву оборудку, а заодно - і збагатитися. На все про все їй вистачило півроку і усього 14 клієнтів.

Отже, 25-річна спеціаліст одного з банків міста на початку 2015 року шахрайським шляхом заволоділа кредиткою однієї з клієнток фінансової установи.
 
Більше ніж півроку зловмисниця переводила на неї кошти з банківських карток клієнтів, яких вона обслуговувала. Щоб її не викрили - перераховувала незначні суми грошей. Використовувала "зароблене" на власні потреби. Протягом лютого-серпня минулого року співробітниця банку ошукала 14 клієнтів на загальну суму понад 9 тис. грн.
 
Комінтернівський районний суд м. Харкова визнав винною співробітницю банку у заволодінні офіційним документом, шляхом зловживання службовим становищем та шахрайстві, вчиненому шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки (ч. 1 ст. 357, ч. 3 ст. 190 КК України). Жінка отримала покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки.
 
 Під час судового розгляду справи жінка розкаялася та добровільно відшкодувала завдані матеріальні збитки потерпілим, повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Нагадаємо, правоохоронці Харківської області провели операцію, яка тривала півроку, з затримання екс-керівника ДП "Харківський облавтодор" за оборудки на підприємстві. Як стало відомо, у квітні 2013 року державне підприємство провело безтоварну операцію по закупівлі 32 тонн паливно-мастильних матеріалів. Проте, куди надійшло дизпаливо і чи була здійснена його поставка, взагалі не відомо. Жодних документів про використання палива на підприємстві не виявилось.

comments powered by HyperComments